Kekosongan jiwa. Fullstop.






Harini . Sunyi. Kesepian. Menangisi hari hari.
Ugh bagai menanti bulan jatuh ke riba . Sadis what just ughhhhhhh.
em . 9 days more sebelum sara menjadi pelajar tingkatan empat. Omgie betul ke ni?
hahahaha. 

Tahun ni . Macam biasa , tetap akan aktifkan diri dalam bidang teater , bidang sajak,
olahraga and basketball . Hehehehe Tapi tahun ni lebih focus study kot .
Yelah dah result pt3 mampu dapat 6A jeee . hahahahaha tak ke meraung? ekekeke.
So, setelah diputar,dikikis, dikupas, dipulas. wahahaha jangan gelak. . . So.
Dah buat keputusan, lebih focus pada pelajaran actually. Tapi cem biasa if dah
dapat tawaran berlakon, bersajak, basketball, and berlari ni . Hahahahah takkan nak tolak?

SO. ACTIVE BOTH OF THEM THIS YEAR.

MUKTAMAD.

HAHAHAHAHAHA. MENGHITUNG HARI.


Bukak sekolah ni actually, banyak benda nak tukar tukar story. hahaha yelah dengan kes banjir
lagi . mahu gossip sana sini . ekekekeke . SETELAH SEKIAN LAMA.


Hm terasa bosan dengar celoteh sendiri. Apakan daya, hati sudah mati. hahahaha

Kosong sekosongnya . .


CUKUP UNTUK HARINI.
 
THANKYOU SUDI MENDENGAR.

TERUS JADI BLOGGERS SETIA YE.

HEHEHEE

#BYE
#ASSALAMUALAIKUM



3 comments:

  1. oh selamat kembali ke sekolah dek..><

    missyana98.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. same with me.. rase cam nak fokus untuk tahun ni sbb spm kan setahun akan dtg.. tp bila fikir balik dah la tahun lepas x join apa2 sebb pt3, takkan tahun ni mcm tu lg? hahaha jd thun ni honeymoon laaa sikit2 ^_^ http://ijahoney.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. hehehehe . kannnn, tibalah masa kita . untuk menjadi seperti dulu balik. ekeke takdelahh. aktif jugak, tapi focus pelajaran tu utama ken? hehehe

    ReplyDelete

유 Assalamualaikum. Terimakasih sudi bersantai sepatah dua kata. heheh.
☺Sincerely appreciate comment uolss
✔ Anda dibenarkan berhujah, bahas , bebel / or anything.
Apa tunggu lagi? go on comment here ;) Thankyou!

 
Terimakasih sudi singgah! ©copyright own by me. Tapi ingat segala di sini adalah hak milik Sarah Halim. Mencuri tanpa sebab anda akan didakwa!