A WAR ! SEKOLAH BERMULA!




Apakah yang harus dilakukan?

Apa ? Apa? Apa ? Apakah?

No! No! No! Impossible .

CUTI SEKOLAH BAKAT TAMAT .

ESOK .



ESOK DAH SEKOLAH!


Hm. Takboleh selalu dengan online sana sini. Huhuks! emmm.

Lepas ni, Azam baru . Phone baru . Style baru . Tapi perangai ?


PERANGAI LAMA!!!  Masih gila gila seperti dulu. hehehehe tapi this year, tak bole terlampau enjoy sangat. perlu berusaha keras. well nak masuk form4 la katokan. hahahaha kekecewaan pt3 haritu. 6A jeee dah mengajar banyak perkara tau . Hahah banyak perkara yang telah sedar .



 No main main sangat!
 Tak boleh selalu dengan gadjet!
 Tak boleh text 24 hours
 No whatsapp/ wechat/ facebook/ keek/ blog/ Twitter/AskFm (PERLU DIKURANGKAN!)


Bukan senang nak senang tapi memang mudah jika kita nak mudah. Kegagalan dulu bukan bermakna gagal selamanya. Banyak lagi yang perlu dipelajari. Open ur eyes. Tengok keluasan bumi ni. Betapa besar dan agungnya ciptaan-NYA ? Jadi,benda remeh ni no hal bole disettle . Yang pasti, Study!!

BTW. ANNEYEONGHIGASEYO UOLSS. HEHEHEHE SELAMAT MEMULAKAN TAHUN BARU! SEMOGA KITA JUMPA LAGI DI ENTRY AKAN DATANG. IN SYA ALLAH, JIKA DAPAT MENCURI MASA SEDIKIT. AKAN KU CARI DAN BERJIMBUN DI BLOG. EKEKEKE. GOODBYE. ASSALAMUALAIKUM.



**HAHAHA APAKAH PERASAAN ANDA PULA MENGHARUNGINYA ?**


20 comments:

  1. Hiho .selamat skola..jangan main2 dh.Belajar dri pengalaman

    ReplyDelete
  2. Selamat kembali ke sekolah... :)

    ReplyDelete
  3. hehehehe. Terimakasih (: Takut pun adaa. ekeke

    ReplyDelete
  4. Ololo dah nak naik upper form dah :p Selamat menempuh alam menengah lah sarah ye ^^ GOODLUCK. Chaiyok2!

    ReplyDelete
  5. hehehhee. yolaaa~ dah nak jadi upper form. hoorey . hahahaha terimakasih :D

    ReplyDelete
  6. goodluck dikkkk . jangan memain nt menyesal macam hakakkk ni ha hahaha selamat bersekolahh

    ReplyDelete
  7. hehehe In Sya Allah sis..Terimakasih! seram aihhhh ;D

    ReplyDelete
  8. I'm not going to school! hehe sebab pindah asrama so masuk lambat!

    ReplyDelete
  9. hehehehe why? ouhhh okay @Nurim

    ReplyDelete
  10. Selamat kembali ke sekolah dear! :))

    ReplyDelete
  11. salam kenal dari aunty...

    good luck for everything.. new year new spirit...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe . salam kenal juga aunty . Insyaallah..hehehehe :D

      Delete
  12. Replies
    1. Sama-sama.. Lamanya baru jawab kan?? HahahaHahaha Papaglamz ad wat ga. Jom la join yer..

      Delete
  13. hikhik.. tahniah.. Aiz tahun ni baru nak amek PT3.. pandai woo,, 6A.. papepon,, gudluck tahun depan spm.. =P and happy schooling!!

    ReplyDelete

유 Assalamualaikum. Terimakasih sudi bersantai sepatah dua kata. heheh.
☺Sincerely appreciate comment uolss
✔ Anda dibenarkan berhujah, bahas , bebel / or anything.
Apa tunggu lagi? go on comment here ;) Thankyou!

 
Terimakasih sudi singgah! ©copyright own by me. Tapi ingat segala di sini adalah hak milik Sarah Halim. Mencuri tanpa sebab anda akan didakwa!