BUSY

Hi Assalamualaikum all boys and girlss! Happy eid guys! Maaf zahir dan batin ok :p nanti kita share gambar raya okay uols haha, it has been a long time since my last post but now im back again! Hollaaaa. so is anyone here curious why this much silence? well i got many things to do. errrrrrr maybe not hahaahaha actually toooo lazy to update lah plus busy. NO NO bukan busy study etc but busy tido HAHAHA. sejak nak dekat a year sarah tak bukak blog ni berhabuk dia lain macam. bersawang kotor. Sampai skrin pun kabur. lulz please perlukan cleaner sepenuh masa maybe ahaaaaaaaaaaa. btw macam mana raya uols? :)

A few months ago kan kan sara ada participated dalam pertandingan forum peringkat negeri pahang okay and Alhamdulilah, sarah, ana, mujahid and shuk berjaya menjadi johan pertandingan Forum Remaja Peringkat Negeri Pahang. In sya Allah bulan 8 ni akan pergi ke Kebangsaan pulak. Uols doakan okay :))

Tapi minggu forum nak dekat tarikh trial Spm, seriously its the hell ughh kalau tak pergi rugi dulu berlatih sampai tinggal a few classes but kalau pergi how about my trial?

Ohh the hardest decision is to make a right decision when everything turns wrong .

Ohhh gais i really need ur suggestion .

Ohh what im going to do?

NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO AAAAAAAAAAAH!




5 comments:

유 Assalamualaikum. Terimakasih sudi bersantai sepatah dua kata. heheh.
☺Sincerely appreciate comment uolss
✔ Anda dibenarkan berhujah, bahas , bebel / or anything.
Apa tunggu lagi? go on comment here ;) Thankyou!

 
Terimakasih sudi singgah! ©copyright own by me. Tapi ingat segala di sini adalah hak milik Sarah Halim. Mencuri tanpa sebab anda akan didakwa!