Happy eid guys!

Hi gais! just like i said before im going to share my eid photosss! hollaho yay tepuk tangan cepat. heheheehe btw how's your eid celebration? busy with open house or still busy preparing ur open house? nananananana drop ur comment kat bawah ni nanti okay.




FIRST EID NATURAL MAKEUP JE ;) 


family! hm mom and sec sisturrrr.




Nak bergambar satu family tak lepas lagi ;( my first sis tak balik waktu ni. my first bro dia dekat uitm Shah Alam waktu ni. hohohoho and my sec bro tak sempat masuk dalam gambar olahooooo. 

This photo is on my 3rd eid. hehehe :)


My lovely sistur. kk lovely ke?




with my besties. Tak cukup satu geng ni. haha 



Okay pic ni waktu sara beraya dekat rumah member.

Okay korang punya raya macam mana? ;)

21 comments:

  1. Baju raya on 3rd Eid tu cantikkkkk!

    ReplyDelete
  2. cantiknyaa awak :) manis senyuman awak, Selamat hari raya =)

    ReplyDelete
  3. cantik2 baju raya nya

    selamat hari raya...

    http://www.mialiana.com

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. sempat tak wish lagi? selamat hari raya! =D

      Delete
  5. Pandai mekap. Simple dan cantik.

    Selamat hari raya sarah :) Raya lagi kan sekarang? Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHA takpe kita buat raya kita sendiri haha selamat hari raya sis ;)

      Delete
  6. Comelnya... Nice dress... nak no... hahahaha

    ZH Blogger

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum:)
    Glad I've stumbled upon your blog. It is so cute Mashallah.
    Belated Happy EID to you my sister! Just passed by hope you are doing great! Allah Haviz

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam. tqvm sis. insyaAllah ;D

      Delete
  8. hi there..singgah jaln2 bw sini..my eid..hurmm kinda buzy with open house ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. ohhh ok hahaha :D tq sudi singgah sis ^^

      Delete
  9. Salam singgah dan follow. Anda dijemput join GA saya!

    http://www.akuseorangtraveler.com/2017/10/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

    ReplyDelete

유 Assalamualaikum. Terimakasih sudi bersantai sepatah dua kata. heheh.
☺Sincerely appreciate comment uolss
✔ Anda dibenarkan berhujah, bahas , bebel / or anything.
Apa tunggu lagi? go on comment here ;) Thankyou!

 
Terimakasih sudi singgah! ©copyright own by me. Tapi ingat segala di sini adalah hak milik Sarah Halim. Mencuri tanpa sebab anda akan didakwa!