Review 2 blog! Super Awesome!




Haha today sara nak review 2 blog yang sangat hebat dalam proses mengedit blog. hehehehehehe. 



1.Kak Kiera
http://dewqracintakita.blogspot.com/

 Nampak tak blog sara makin comel, cantik , matured , sweet gitu? hehehehehe. Ini adalah kerana bantuan kak kiera. Hehehehe design kak kiera tauu. Terharu jaaaa! Kak kiera ni mudah berurusan dengan dia . hehehe uolss just cakap sikit, Then, dengan sendirinya kak kiera mudah paham and tau citarasa kita. hehehe bak kata orang pro lah katakan. hehehehe only rm25 . Sara berjaya dapat blog super awesome ni . hahahaha . Ini sungguh gempak. omgie. Terkejut beruk tengok blog sendiri  Truly love it!


Kalau uolss rasa malas, sedih, takut nak design blog uolss ? 
-Boleh berurusan dengan kakak manis, kak kiera sendiri . hehehehe link di atas susah disediakan ;)

Risau andai tidak mengikut citarasa ?
-Jangan risau . Hanya perlu cakap sikit jeee, kak kiera 100% paham apa citarasa uolss. hehehe

Mahu tau lebih lanjut tentang harga semua ?
-http://dewqracintakita.blogspot.com/p/tempahan.html

Yeke cantik? Macam biasa jee.
- Ini Hasil kak kiera pernah buat . Bole review di sini -
-http://dewqracintakita.blogspot.com/search/label/portfolio


Hehehehe jangan risau nak berurusan dengan kak kiera . hehehehehe Anda mampu mengubahnya. ekeke

2. Miss FairyTale
http://fairytaleeeeeee.blogspot.com/

 heheheheh. Yang ini tak pernah cuba lagi. hehehehe tapi fyi, Free of charge sahaja! Template yang dicipta oleh sis ni! hehehehe uolss bole tengok hasil bom bom meletop dia.

Risau dengan harga yang mahal ?
JANGAN RISAU FREE OF CHARGE SAHAJA!
HAHAHA. TAPI INGAT :P TAKDE YANG FREE DALAM DUNIA NI.
HEHEHE apa yang uolss perlu lakukan hanya tekan iklan di blog dia sahaja.
Itu sahaja . Tak perlu berbayar. Hanya perlu merajinkan diri uolss ;)

Cantik ke template sis ni buat? bole percaya ke?
Nahh kalau masih rasa ragu ragu. Bole tengok sis ni buat pulak.
http://fairytaleeeeeee.blogspot.com/p/tempahan.html




9 comments:

  1. Alhamdulillah, terima kasih sayang sebab sudi guna khidmat akak... Akak gembira bila adik sukakanya. Syukur :)

    ReplyDelete
  2. hehehehe..saya lagi gembira. Tak sangka 100% berubah cantik. wihihihih

    ReplyDelete
  3. Amboih, kemain lagi xD Maceh sebab review :) Hoho, orang pertama review. Thanks again. Meh sini adik peluk kakak xDDD

    ReplyDelete
  4. Wah rajinyer.. Berangan Papalamz pn d review.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..Insyaallah kalau free ;)

      Delete
    2. Yeke???!!! Tq... Tq... Tq... Hahaha

      Delete
  5. Thanks adik! Been searching for this for ages! Seriousssssss nak edit blog taktau :p ahahahaha

    Singgah sini :)

    Sudi2 singgah blog akak ye a-ashuhada.blogspot.com =)

    ReplyDelete
  6. Optiplus adalah salah satu alternative @ pilihan Suppliment untuk kesihatan diri kita,
    http://ioptiplus.blogspot.com
    &
    http://ioptiplus-4u.blogspot.my

    ReplyDelete

유 Assalamualaikum. Terimakasih sudi bersantai sepatah dua kata. heheh.
☺Sincerely appreciate comment uolss
✔ Anda dibenarkan berhujah, bahas , bebel / or anything.
Apa tunggu lagi? go on comment here ;) Thankyou!

 
Terimakasih sudi singgah! ©copyright own by me. Tapi ingat segala di sini adalah hak milik Sarah Halim. Mencuri tanpa sebab anda akan didakwa!